Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Termene Transmitere Revisal 2018

Termene Transmitere Revisal 2018. Mai bine ca revisal) a fost înlocuit complet la finele anului 2017. Prin hotarare de guvern, termenul de transmitere in registrul general de evidenta a salariilor (revisal) a actelor aditionale la contractele de munca va fi prelungit pana la data de 31 martie 2018, a precizat lia olguta vasilescu, ministrul muncii, la inceputul sedintei de joi, 14 decembrie. Termen transmitere in revisal 2018. Este stabilită ca excepție, în contextul mutării cas și cass la salariat, transmiterea în revisal până la data de 31 martie 2018 a modificărilor salariului de bază lunar după această dată modificările se transmit în termen de 20 de zile lucrătoare de la data producerii acestora. Termenul de transmitere a noilor salarii brute în registrul salariaților revisal a fost prelungit, joi, de guvern.

Angajatorii mai pot transmite în registrul general de evidenţă a salariaţilor (revisal), până la sfârşitul lunii martie, orice modificare a salariului de bază 'inspecţia muncii atenţionează angajatorii asupra apropierii datei de 31 martie 2018, care reprezintă termenul până la care aceştia trebuie să transmită. Utilizatorii care au instalată versiunea 5.0.8 a aplicației, în mod obligatoriu, îşi vor instala mai întâi versiunea 6.0.5 a aplicației și ulterior, vor efectua trecerea la versiunile 6.0.6, 6.0.7, după care vor. Revisal este reglementat, in momentul de fata, prin intermediul. Pentru instalarea revisal 6.0.8 nu este necesară dezinstalarea versiunii anterioare a aplicaţiei revisal, 6.0.7. Revisal 2018hg 9052017inregistrare date cu intarziere revisaltermen prescriptie revisal.

31 Martie 2018 Termen Limită Pentru Transmiterea Modificărilor Salariului De Bază Brut In Revisal Ziarul Unirea
31 Martie 2018 Termen Limită Pentru Transmiterea Modificărilor Salariului De Bază Brut In Revisal Ziarul Unirea Source from : https://ziarulunirea.ro/31-martie-2018-termen-limita-pentru-transmiterea-modificarilor-salariului-de-baza-brut-in-revisal-467645/
Afla care sunt termenele de transmitere in revisal pentru modificarile salariului brut sau a timpului de munca incepand cu 1 ianuarie 2018. .transmitere in revisal (registrul general de evidenta a salariilor) a actelor aditionale la contractele de munca va fi prelungit pana la data de 31 martie 2018, a exceptie fac situatiile in care modificarea se produce ca urmare a unei hotarari judecatoresti cand inregistrarea se face in termen de 20 de zile. Art 3 alin 2 lit a. 905/2017 stabilește metodologia de înființare a registrului general de evidență a salariaților și de completare și transmitere în acesta a elementelor raportului de muncă, de vorbim aşadar despre un revisal unic, fără a mai fi împărţit în registru privat şi registru public. Poti să o listezi astfel încât să o ai la îndemână când ai de transmis modificări în deci, până la 31 martie 2018, se poate transmite revisalul pentru modificarea salariului brut lunar, indemnizații, sporuri, adaosuri.

Prin hotarare de guvern, termenul de transmitere in registrul general de evidenta a salariilor (revisal) a actelor aditionale la contractele de munca va fi prelungit pana la data de 31 martie 2018, a precizat lia olguta vasilescu, ministrul muncii, la inceputul sedintei de joi, 14 decembrie.

Este stabilită ca excepție, în contextul mutării cas și cass la salariat, transmiterea în revisal până la data de 31 martie 2018 a modificărilor salariului de bază lunar după această dată modificările se transmit în termen de 20 de zile lucrătoare de la data producerii acestora. Ministrul muncii a precizat că acelaşi proiect de hg mai prevede ca ulterior datei de 31 martie 2018 termenul de transmitere a modificărilor ce vizează salariile, indemnizaţiile, sporurile sau altor adaosuri în cadrul contractelor de muncă în vigoare către revisal să devină de 20 de zile lucrătoare. Astfel, în anul 2018, angajatorii trebuie să aplice noi reguli (notă: Declarații fiscale specifice pentru început de an bianca doloresian. Noile reguli revisal hg nr.

Termenul de transmiterea a revisal pentru încetarea contractelor de muncă este prevăzut în hg 905/2017, aceasta precizând că transmiterea se face cel târziu la data încetării sau la data luării la cunoștință a evenimentului care a determinat încetarea contractului de muncă. Declarații fiscale specifice pentru început de an bianca doloresian. Astfel, angajatorii vor trebui sa transmita revisal pana la data de 9 februarie 2021, inclusiv. Pentru instalarea revisal 6.0.8 nu este necesară dezinstalarea versiunii anterioare a aplicaţiei revisal, 6.0.7. Transmiterea registrului în formatul prevăzut de prevederile hg nr.

Modalitatea De Inregistrare In Revisal Conform Noii Legislații Attosoft Ro Software Erp Bi Crm Sfa Wms Solutii Pda
Modalitatea De Inregistrare In Revisal Conform Noii Legislații Attosoft Ro Software Erp Bi Crm Sfa Wms Solutii Pda Source from : https://attosoft.ro/modalitatea-de-inregistrare-in-revisal-conform-noii-legislatii/
Întocmirea, completarea și transmiterea datelor în registrul privat/public se realizează de către una sau mai multe. Revisal 2018hg 9052017inregistrare date cu intarziere revisaltermen prescriptie revisal. Poti să o listezi astfel încât să o ai la îndemână când ai de transmis modificări în deci, până la 31 martie 2018, se poate transmite revisalul pentru modificarea salariului brut lunar, indemnizații, sporuri, adaosuri. .transmitere in revisal (registrul general de evidenta a salariilor) a actelor aditionale la contractele de munca va fi prelungit pana la data de 31 martie 2018, a exceptie fac situatiile in care modificarea se produce ca urmare a unei hotarari judecatoresti cand inregistrarea se face in termen de 20 de zile. Declarații fiscale specifice pentru început de an bianca doloresian.

Prin hotarare de guvern, termenul de transmitere in registrul general de evidenta a salariilor (revisal) a actelor aditionale la contractele de munca va fi prelungit pana la data de 31 martie 2018, a precizat lia olguta vasilescu, ministrul muncii, la inceputul sedintei de joi, 14 decembrie.

Afla care sunt termenele de transmitere in revisal pentru modificarile salariului brut sau a timpului de munca incepand cu 1 ianuarie 2018. Prin hotarare de guvern, termenul de transmitere in registrul general de evidenta a salariilor (revisal) a actelor aditionale la contractele de munca va fi prelungit pana la data de 31 martie 2018, a precizat lia olguta vasilescu, ministrul muncii, la inceputul sedintei de joi, 14 decembrie. .de transmitere a actelor adiţionale la contractele de muncă în revisal urmează să fie prelungit în mod excepţional până la data de 31 martie 2018, potrivit ministrul muncii a precizat că acelaşi proiect de hg mai prevede ca ulterior datei de 31 martie 2018 termenul de transmitere a modificărilor ce. Este stabilită ca excepție, în contextul mutării cas și cass la salariat, transmiterea în revisal până la data de 31 martie 2018 a modificărilor salariului de bază lunar după această dată modificările se transmit în termen de 20 de zile lucrătoare de la data producerii acestora. Declarații fiscale specifice pentru început de an bianca doloresian.

Angajatorii mai pot transmite în registrul general de evidenţă a salariaţilor (revisal), până la sfârşitul lunii martie, orice modificare a salariului de bază 'inspecţia muncii atenţionează angajatorii asupra apropierii datei de 31 martie 2018, care reprezintă termenul până la care aceştia trebuie să transmită. Art 3 alin 2 lit a. .transmitere in revisal (registrul general de evidenta a salariilor) a actelor aditionale la contractele de munca va fi prelungit pana la data de 31 martie 2018, a exceptie fac situatiile in care modificarea se produce ca urmare a unei hotarari judecatoresti cand inregistrarea se face in termen de 20 de zile. Ce se intampla daca angajatorul nu a inregistrat suspendarea pentru absente nemotivate revisal. Revisal este reglementat, in momentul de fata, prin intermediul.

Termene Depunere Revisal In 2017
Termene Depunere Revisal In 2017 Source from : https://www.suport.nexuserp.ro/index.php?id=1769
Noile reguli revisal hg nr. Termen transmitere in revisal 2018. Este stabilită ca excepție, în contextul mutării cas și cass la salariat, transmiterea în revisal până la data de 31 martie 2018 a modificărilor salariului de bază lunar după această dată modificările se transmit în termen de 20 de zile lucrătoare de la data producerii acestora. Declarații fiscale specifice pentru început de an bianca doloresian. Abonare la blog via email.

Trebuie intocmit actul aditional anterior 01.06 si transmis in revisal maxim pana pe 29.05 sau poate fi.

Afla care sunt termenele de transmitere in revisal pentru modificarile salariului brut sau a timpului de munca incepand cu 1 ianuarie 2018. Art 3 alin 2 lit a. Www.portalcodulmuncii.ro vorbeste despre revisal si mai ales despre codurile caen autorizate pentru completare si transmitere.in cazul in care societatea. Întocmirea, completarea și transmiterea datelor în registrul privat/public se realizează de către una sau mai multe. Sau nu, constituie vechime in munca sau nu, trebuie transmisa in revisal (saga)?

Posting Komentar untuk "Termene Transmitere Revisal 2018"