Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Lista Actionari Sif Transilvania

Lista Actionari Sif Transilvania. Sif transilvania sa is a romanian investment company. Pentru alte sensuri, vedeți transilvania (dezambiguizare). Sif transilvania propune distribuirea sub formă de dividende a 95% din profitul net, respectiv un nivel de 0,24 lei/acţiune brut, dar şi programe de răscumpărări. Sif transilvania este o societate de investitii de tip inchis, autoadministrata in sistem dualist. Sif transilvania no tiene ninguna noticia disponible.

Sif transilvania este o societate de investitii de tip inchis, autoadministrata in sistem dualist. Societatea de investitii financiare transilvania s.a. Sif3 transilvania a fost atenționată de autoritatea de supraveghere financiară (asf) cu privire la lista persoanelor care au acces la informaţiile de asemenea, conform sursei citate se instituie în sarcina sif transilvania un plan de măsuri de remediere şi sancţionarea cu 10.000 lei unei părţi a. Societatea de investitii financiare transilvania (sif3) propune actionarilor un dividend brut (ce urmeaza a se acorda pentru o actiune deti. Sif transilvania vrea sa converteasca absolute toate actiunile care raman si nu sunt platite in cash in titluri erste.

Sif Transilvania S A Sif3 Investclub
Sif Transilvania S A Sif3 Investclub Source from : https://www.investclub.ro/simbol/SIF3
Recent, si bursa de valori bucuresti (bvb) a anuntat propunerea de dividend catre actionari, reprezentand. De asemenea, directoratul si consiliul de supraveghere ale s.i.f. La ultimul pret de inchidere al unei actiuni. Consulte las últimas publicaciones de beneficios, facturación e informes financieros de sif transilvan (sif3), así como el calendario de próximos anuncios. Transilvania informează acționarii și investitorii că, au avut loc schimbări în cadrul societății.

Pentru alte sensuri, vedeți transilvania (dezambiguizare).

Sif transilvania sa is a romanian investment company. Actionarii sustin ca sif transilvania a pierdut peste 50 de milioane de euro din. Sif3 transilvania a fost atenționată de autoritatea de supraveghere financiară (asf) cu privire la lista persoanelor care au acces la informaţiile de asemenea, conform sursei citate se instituie în sarcina sif transilvania un plan de măsuri de remediere şi sancţionarea cu 10.000 lei unei părţi a. Savesave sif transilvania 2013 for later. Societatea de investitii financiare transilvania s.a.

Un grup de actionari ai sif transilvania, care detin impreuna 8,09% din capitalul social al societatii, a inaintat o cerere catre conducerea sif transilvania, pentru convocarea adunarii generale ordinare a actionarilor (agoa). Sif transilvania propune distribuirea sub formă de dividende a 95% din profitul net, respectiv un nivel de 0,24 lei/acţiune brut, dar şi programe de răscumpărări. The stock exchange is for the people! Transilvania sau ardeal (în latină transsilvania sau transsylvania, în maghiară erdély, în germană siebenbürgen, în dialectul săsesc siweberjen, în turcă erdelistan). Listare banca transilvania, banca transilvania vanzare actiuni, majorare capital banca transilvania.

2
2 Source from : SIF Moldova
Transilvania leasing & credit ifn. Sif transilvania este o societate de investitii de tip inchis, autoadministrata in sistem dualist. Mihai fercală, preşedintele executiv al societăţii de investiţii financiare sif3 transilvania, a fost amendat cu 10.000 de lei de autoritatea de supraveghere financiară (asf), pentru nerespectarea prevederilor legale la alegerea a doi membri în consiliul de supraveghere al societăţii. Actionarii sustin ca sif transilvania a pierdut peste 50 de milioane de euro din. Sif transilvania a solicitat retragerea în baza unui articol din legea societăților comerciale care stabilește că acționarii care nu au votat în favoarea unei hotărâri a adunării generale au dreptul de a se retrage din societate și de a solicita cumpărarea acțiunilor lor de către societate, dacă respectiva.

Mihai fercală, preşedintele executiv al societăţii de investiţii financiare sif3 transilvania, a fost amendat cu 10.000 de lei de autoritatea de supraveghere financiară (asf), pentru nerespectarea prevederilor legale la alegerea a doi membri în consiliul de supraveghere al societăţii.

Transilvania sau ardeal (în latină transsilvania sau transsylvania, în maghiară erdély, în germană siebenbürgen, în dialectul săsesc siweberjen, în turcă erdelistan). Transilvania informează acționarii și investitorii că, au avut loc schimbări în cadrul societății. Listare banca transilvania, banca transilvania vanzare actiuni, majorare capital banca transilvania. Un grup de actionari ai sif transilvania, care detin impreuna 8,09% din capitalul social al societatii, a inaintat o cerere catre conducerea sif transilvania, pentru convocarea adunarii generale ordinare a actionarilor (agoa). Un grup de actionari ai sif transilvania (sif3), care detin impreuna 8,09% din capital, cer schimbarea managementului societatii condus de mihai fercala.

Pentru alte sensuri, vedeți transilvania (dezambiguizare). Societatea de investitii financiare transilvania s.a. Societatea este incadrata, potrivit reglementarilor asf, in categoria alte organisme de plasament colectiv (a.o.p.c.) cu o politica de investitii diversificata si este autorizata sa functioneze ca. Sif transilvania este o societate de investitii de tip inchis, autoadministrata in sistem dualist. Societatea de investitii financiare transilvania s.a.

2
2 Source from : BVB
Pe ordinea de zi, se afla, printre altele, aprobarea unui dividend unitar de 0,02 lei pe actiune. Savesave sif transilvania 2013 for later. Sif transilvania a solicitat retragerea în baza unui articol din legea societăților comerciale care stabilește că acționarii care nu au votat în favoarea unei hotărâri a adunării generale au dreptul de a se retrage din societate și de a solicita cumpărarea acțiunilor lor de către societate, dacă respectiva. Societatea este incadrata, potrivit reglementarilor asf, in categoria alte organisme de plasament colectiv (a.o.p.c.) cu o politica de investitii diversificata si este autorizata sa functioneze ca. Transilvania leasing & credit ifn.

Listare banca transilvania, banca transilvania vanzare actiuni, majorare capital banca transilvania.

Consulte el último informe de resultados y la información histórica de sif transilvan (sif3), incluyendo bpa, ingresos y previsión de crecimiento. Actionarii sustin ca sif transilvania a pierdut peste 50 de milioane de euro din. Mihai fercală, preşedintele executiv al societăţii de investiţii financiare sif3 transilvania, a fost amendat cu 10.000 de lei de autoritatea de supraveghere financiară (asf), pentru nerespectarea prevederilor legale la alegerea a doi membri în consiliul de supraveghere al societăţii. Recent, si bursa de valori bucuresti (bvb) a anuntat propunerea de dividend catre actionari, reprezentand. Savesave sif transilvania 2013 for later.

Posting Komentar untuk "Lista Actionari Sif Transilvania"